Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ μάς συστήνουν το βασιλικό μωρό!

Οι περήφανοι γονείς, έχοντας το νεογέννητο διάδοχο στην αγκαλιά τους, έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. Μόλις 26 ώρες μετά τη γέννηση του γιου της, η πανευτυχής Δούκισσα του Κέμπριτζ δήλωσε: «Είμαστε τόσο συγκινημένοι! Σίγουρα, κάθε γονιός σε αυτό τον πλανήτη ξέρει πολύ καλά πώς αισθανόμαστε εγώ και ο Γουίλ αυτή τη […]
24 Ιουλίου 2013 | 12:47

Οι περήφανοι γονείς, έχοντας το νεογέννητο διάδοχο στην αγκαλιά τους, έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. Μόλις 26 ώρες μετά τη γέννηση του γιου της, η πανευτυχής Δούκισσα του Κέμπριτζ δήλωσε: «Είμαστε τόσο συγκινημένοι! Σίγουρα, κάθε γονιός σε αυτό τον πλανήτη ξέρει πολύ καλά πώς αισθανόμαστε εγώ και ο Γουίλ αυτή τη στιγμή».

Όσο για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, αστειεύτηκε λέγοντας: «Ευτυχώς, μοιάζει στην Κάθριν… και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει πιο πολλά μαλλιά από τον μπαμπά του!».

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το νοσοκομείο «St. Mary’s» με προορισμό τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ο πανευτυχής πατέρας πρόσθεσε: «Είναι ένα μεγάλο αγόρι… ακόμα, όμως, δεν έχουμε αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομά του».

Η συγκεκριμένη εικόνα του βασιλικού ζεύγους θύμισε την εμφάνιση της Νταϊάνα και του Καρόλου 3 δεκαετίες πριν, κρατώντας τότε το νεογέννητο Γουίλιαμ στην αγκαλιά τους μπροστά στα ίδια σκαλιά του νοσοκομείου «St. Mary’s» το 1982. (photos: x17agency)

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version