Για την φετινή Collection Mini Raxevsky Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013/14, αντλήσαμε έμπνευση από το νεορομαντισμό και το κλασσικό μπαρόκ στυλ.
Η τάση του χειμώνα προβάλει δυναμικά το μαύρο χρώμα, τα υφαντά μοτίβα και τα στολίδια. Στη φετινή συλλογή μας θα απολαύσετε ιδιαίτερες δημιουργίες από δέρμα και δαντέλα διακοσμημένες με εντυπωσιακούς φιόγκους και λεπτομέρειες από γούνα. Η τάση του νεορομαντισμού ακτινοβολεί μέσα από απαλά υφάσματα από βελούδο, ταφτά και μεταξωτό βουάλ. Εμπνευσμένοι από την εποχή της “Αναγέννησης”, που χαρακτηρίζεται από πολυτελή μοτίβα, παλ χρώματα και αέρινα υφάσματα μεταφερόμαστε σε ανθισμένους κήπους που αποπνέουν την αγνότητα και την ηρεμία της φύσης. Το απόλυτο μπαρόκ στυλ, εμπνέει ένα αριστοκρατικό και πολυτελές ύφος που στολίζει με κομψότητα τις εμφανίσεις μας. Μπροκάρ, ρίγες και πουά έχουν φέτος την τιμητική τους στις συλλογές μας. Για εσάς που προτιμάτε τα εμπριμέ υφάσματα και τα έντονα χρώματα, ετοιμάσαμε μία σειρά πρόκληση, από φλοράλ φορέματα με έντονα prints και κεντήματα που θα αναδείξουν το girly-chic look!
Τα αγοράκια φέτος συνδυάζουν κλασσικές αλλά και ροκ εμφανίσεις με πολύχρωμα πουκάμισα και πουλόβερ με γεωμετρικά σχέδια. Back to School is Cool… και είναι η εποχή για να φορεθούν τα σκοτσέζικα καρό σε απόλυτη αρμονία με άνετα τζιν παντελόνια και jackets σε γήινα χρώματα.
Το παιχνίδι της έμπνευσης με τη δημιουργία, το πάντρεμα των χρωμάτων στα υφάσματα με τα εντυπωσιακά χειροποίητα αξεσουάρ είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδίδουν μοναδικότητα στις συλλογές μας Mini Raxevsky , Renegades και Βάπτιση Mini Raxevsky.
Εσείς που λατρεύετε την τεχνολογία, το online shopping είναι ο πιο γρήγορος και μοντέρνος τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο www.mini-raxevsky.com και ανακαλύψτε πρώτοι τα προνόμια και τις προσφορές μας!
Επισκεφθείτε μία από τις Boutique Mini Raxevsky και χαρίστε στους μικρούς αγαπημένους σας τα ρούχα που ονειρεύονται! Κάντε κλικ εδώ για να ξεφυλλίσετε το περιοδικό μας!
Στηρίζουμε τις Ελληνικές εταιρείες, επιλέγουμε τη Mini Raxevsky!