Μετά το διαζύγιό της πριν από 1 χρόνο με τον τραγουδιστή Σιλ, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακομίσει από το σπίτι όπου κατοικούσε τα τελευταία 7 χρόνια με τον πρώην άντρα της. Έτσι, καταβάλλοντας το ποσό των 9,8 εκατομμυρίων δολαρίων, προχώρησε στην αγορά της νέας κατοικίας της, στη γειτονιά του Bel Air στο Λος Άντζελες, όπου θα συνεχίσει τη ζωή της με το σύντροφό της Μάρτιν Κρίστεν και τα 4 παιδιά της.

Μπορεί να είναι μικρότερο από αυτό που πριν από αρκετούς μήνες είχε αγοράσει με το Σιλ, λίγο πριν χωρίσουν, που τους κόστισε 14,2 εκ. δολάρια, αλλά παρ’ όλα αυτά βρίσκεται σε μία από τις πιο χλιδάτες γειτονιές και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Είναι χτισμένο σε ένα τεράστιο οικόπεδο 48 στρεμμάτων και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, 1 κουζίνα, 2 καθιστικά, 2 σαλόνι με τζάκι, 1 γυμναστήριο, 1 αίθουσα χορού, 1 αίθουσα προβολής, 1 κάβα, 3 βεράντες, 1 πλακόστρωτο κήπο και 1 πισίνα.

Πρόκειται για 3όροφο οίκημα, που χτίστηκε πριν από 13 χρόνια και καταλαμβάνει την έκταση των 1.044 τ.μ., η οποία περιμετρικά είναι καλυμμένη με γκαζόν και δέντρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Real Estalker, είναι ένα σπίτι «άκρως προσεγμένο» με κάθε πολυτέλεια και απεριόριστη θέα στους λόφους του Χόλιγουντ, που το κατατάσσουν δικαιωματικά στην υψηλότερη κατηγορία ακινήτων!  (photo: abacapress.com)