Είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει όλα τα πλούτη του κόσμου. Μπορεί να αγοράσει ό,τι επιθυμεί, αρκεί να το θελήσει. Είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω της. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια δείχνει να πατάει γερά στη γη και επιμένει να είναι απόλυτα προσγειωμένη. Οι επιλογές της θυμίζουν περισσότερο μια κοινή θνητή, παρά μια απρόσιτη γαλαζοαίματη, αφού πολύ συχνά προτιμά να συμπεριφέρεται ως μια άλλη πριγκίπισσα Νταϊάνα, και αυτό είναι προς τιμήν της!

Στην τελευταία της έξοδο, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στην πιο casual εμφάνισή της: Ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι με ένα απλό λευκό πουκάμισο, μια λευκή ζακέτα και τα αθλητικά παπούτσια της. Μόλις είχε κάνει τα ψώνια της, καθώς κρατούσε στα χέρια της τις σακούλες από τα γνωστά σε όλες μας Zara Home. Ναι, σωστά διαβάσατε! Η σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ επιλέγει για τη διακόσμηση του βασιλικού σπιτιού της στο Kensington Palace μία από τις πιο δημοφιλείς στους… κοινούς θνητούς αλυσίδες καταστημάτων ειδών σπιτιού!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ψωνίζει από τη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για το Μυστήριο της βάφτισης του μικρού Πρίγκιπα George, οι παπαράτσι τη συνέλαβαν στους δρόμους του Λονδίνου να έχει μόλις ψωνίσει από τα Zara, αφού προφανώς της αρέσουν εξίσου και οι συλλογές ρούχων της αγαπημένης όλων μας φίρμας!