Η διάσημη τραγουδίστρια, εκτός από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στη διεθνή μουσική σκηνή, θέλει πολύ να κάνει το επόμενο βήμα και στην προσωπική της ζωή, βιώνοντας τη μητρότητα για άλλη μία φορά.

Η 34χρονη σταρ, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Billboard», με αφορμή τον τίτλο της «Γυναίκας της Χρονιάς» που της απέδωσε για το 2013, μίλησε για την καθημερινότητά της και το φορτωμένο της πρόγραμμα. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από τα λόγια της ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή της δεν είναι παρά η 2χρονη κόρη της, Γουίλοου. Κάθε φορά που αναφερόταν σ’ εκείνη, ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την έκπληξή της για το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το κοριτσάκι της.

«Είναι ένα τρελό μωρό! Έχει τόση πολλή πλάκα! Αυτή η χρονιά ήταν η πιο χαρούμενη για τον καθένα μας – συμπεριλαμβανομένης όλης της ομάδας μου! Έχει καταφέρει να αλλάξει τα πάντα γύρω μας. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς ούτε ένα διάλειμμα, με μια συνεχή εξέλιξη… Ενώ τώρα είμαι του στυλ: ‘Ανυπομονώ να της βρω σχολείο. Πώς θα είναι, άραγε, όταν γίνει 8;’».

Όσον αφορά την ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά, η απάντησή της ήταν η εξής: «Θέλω πολύ να χαρίσω στη Γουίλοου έναν παντοτινό φίλο για να μεγαλώσουν μαζί. Ο αδερφός μου είναι τα πάντα για μένα… οπότε θα ήθελα και η κόρη μου να έχει οικογένεια πέρα από τον μπαμπά και τη μαμά». Και φυσικά δεν αποκλείει ακόμα και την υιοθεσία. «Ναι, θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι, ίσως και περισσότερα», παραδέχεται.     (photos: visual hellas)