Η μικρή Νορθ Γουέστ μπορεί να είναι μόλις 6 μηνών, αλλά φαίνεται ότι έχει μπει ήδη στη λίστα με τα πιο στιλάτα μωρά του Χόλιγουντ – αρκεί να δει κανείς τα δώρα που της έστειλαν για τις γιορτές οι επώνυμοι φίλοι της διάσημης μαμάς της. Πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τους μεγάλους σχεδιαστές Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Michael Coste (της Hermes) και Charlotte Olympia, που θα ζήλευαν ακόμα και οι celebrities!

Η 33χρονη σταρ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει έναν προς έναν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοινοποιώντας 4 φωτογραφίες με τα υπέροχα δώρα μαζί με τις χειρόγραφες καρτούλες που τα συνόδευαν.

Και ο πανευτυχής μπαμπάς, όμως, Κάνιε Γουέστ, δεν άφησε παραπονεμένο το κοριτσάκι του. Βέβαια, το δώρο του ήταν λίγο μεγάλο για να χωρέσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Ένα σπορ αυτοκίνητο στο μέγεθος της Νόρι, αντίγραφο της δικής του εντυπωσιακής ολόμαυρης Lamborghini! «Όπως ο μπαμπάς, έτσι και η κόρη», ήταν το σχόλιο της Κιμ κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, με τα δύο αυτοκίνητα δίπλα-δίπλα.

Και αναρωτιέται κανείς: Τι θα μπορέσει, άραγε, να ικανοποιήσει αυτό το παιδί αργότερα στη ζωή του, όταν από τόσο μικρή ηλικία δέχεται τέτοια δώρα; Τα σχόλια δικά σας…