Η Mary Helen Bowers είναι μια αμερικανίδα επαγγελματίας χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, που μόλις πριν από λίγα 24ωρα βίωσε το θαύμα της μητρότητας για πρώτη φορά. Πρόκειται για τη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια κρύβεται πίσω από το training των διάσημων «Αγγέλων» της Victoria’s Secret, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή όταν ανέλαβε την προετοιμασία της Νάταλι Πόρτμαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», ο οποίος της χάρισε και το περίφημο Όσκαρ. 

Η 33χρονη μπαλαρίνα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έπαψε στιγμή να χορεύει. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μοιραστεί με τον κόσμο το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες με τα στάδια της εγκυμοσύνης της αυτούς τους 9 μήνες. Σκοπός της ήταν να ενθαρρύνει όλες τις μανούλες του κόσμου να «αγκαλιάσουν και να χαρούν το σώμα τους» σε αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής τους.

«Όλη αυτή η διαδικασία της εγκυμοσύνης είναι για μένα ό,τι πιο μαγικό έχω βιώσει. Ως πρωτάρα μαμά, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Και, πραγματικά, ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα… ποτέ πριν δεν είχα νιώσει τόσο ‘κοντά’ στο σώμα μου, παρόλο που οι αλλαγές στις οποίες υποβάλλεται κατά την κύηση είναι ριζικές. Ωστόσο, επειδή ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που δυσανασχετούν με την εικόνα μιας εγκύου, ήθελε να αποδείξω σε όλους ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι ‘αρρώστια’. Οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν να ‘ζουν’ ακόμα κι όταν είναι έγκυες κάνοντας όλα όσα αγαπούν στην καθημερινότητά τους – πάντα, βέβαια, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους. Αυτό, λοιπόν, έκανα κι εγώ…  και είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τόσες φωτογραφίες από όλες τις φάσεις αυτού του θαύματος!», δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της και προσθέτει: «Πάντα πίστευα στη δύναμη και τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος – και για μένα η εγκυμοσύνη αποτελεί την προέκταση αυτού ακριβώς!».