Είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια και δεν το κρύβουν, παρά τη διαφορετικότητά τους. O 65χρονος ποπ σταρ και ο 50χρονος σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις, που παντρεύτηκαν το 2005 μετά από 12 χρόνια σχέσης, ζουν τον τελευταίο χρόνο μαζί με τα δύο παιδιά τους στο νέο τους σπίτι στους λόφους του Λος Άντζελες. Εκεί μετακόμισαν λίγες μόλις μέρες πριν από τον ερχομό του δεύτερου γιου τους, Ελάιτζα, που είναι σήμερα 1 έτους, όταν ο πρωτότοκος γιος τους Ζάκαρι ήταν ήδη 2 ετών.

Πρόκειται για μια ανακαινισμένη έπαυλη της δεκαετίας του ’60, που απλώνεται σε μια έκταση 5.000 τετραγωνικών ποδιών. «Αυτό που θέλαμε ήταν να μπορούν τα παιδιά να νιώθουν ελεύθερα και να κινούνται με ασφάλεια, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε κήπο, για να μπορούν να παίζουν και να αναπνέουν καθαρό αέρα», εξηγεί ο πανευτυχής μπαμπάς.     

Όσον αφορά την αρχιτεκτονική επιμέλεια της όλης κατασκευής, καθώς και τη διακόσμησή των χώρων, το διάσημο ζευγάρι εμπιστεύτηκε στον επιστήθιο φίλο του και γνωστό designer Martyn Lawrence Bullard. Το αποτέλεσμα -όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας- είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και κομψό, με πολύ χρώμα, ζεστά υφάσματα και, φυσικά, μοντέρνους πίνακες σε κάθε γωνιά του. Άλλωστε, δεν θα γινόταν αλλιώς, μιας και ο σερ Έλτον Τζον είναι λάτρης της Τέχνης… (photos: Architectural Digest)