Η διάσημη τηλεπερσόνα αγαπάει τη μόδα και απολαμβάνει τα ψώνια, όπως άλλωστε κάθε γυναίκα. Λατρεύει τους μεγάλους οίκους και έχει μια μοναδική συλλογή από vintage ρούχα και αξεσουάρ Moschino και Chanel, πολλά από τα οποία της χάρισε η μαμά της.

«Ελπίζω και η Πενέλοπε να γίνει φαν της μόδας… της αρέσει να αλλάζει ρούχα και παπούτσια, και διασκεδάζει απίστευτα να τακτοποιεί την ντουλάπα της», λέει για το δεύτερο παιδί της, την 1,5 έτους κόρη της, που είναι αδερφή του 4χρονου Μέισον.

Όσο για τη δημοφιλή αδερφή της Κιμ, η Κόρτνεϊ παραδέχεται ότι μοιράζονται τα πάντα: «Με την Κιμ έχουμε μια μικρή διαφορά 18 μηνών, οπότε η ντουλάπα μας είναι κοινή. Κάθε εβδομάδα η μία λέει στην άλλη: ‘Τώρα είναι η δική μου σειρά!’. Με την Κλόι, από την άλλη, μέναμε μαζί για αρκετά χρόνια, και το γκαράζ του σπιτιού μας ήταν η ντουλάπα της. Κάθε φορά που έφευγα από το σπίτι, έπαιρνα και μια τσάντα της… τώρα πια δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Η διαφορά των 5 χρόνων μεταξύ μας φαίνεται πια στο γούστο μας!».

Ως μαμά που μεγαλώνει 2 παιδιά κι έχει φορτωμένο πρόγραμμα, παραδέχεται ότι η μεγάλη της αδυναμία είναι τα φλατ παπούτσια. «Κάθε φορά που βρίσκω ένα ωραίο φλατ ζευγάρι, ενθουσιάζομαι τόσο πολύ… ξέρετε, είμαι απλά μαμά, και τα φλατ είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά μου!», λέει χαμογελώντας. Ωστόσο, η τεράστια ντουλάπα της είναι σίγουρο ότι κρύβει πολύ περισσότερα πράγματα εκτός από τα φλατ παπούτσια της! Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά…