Αυτό το σούπερ μόντελ είναι ομολογουμένως μία από τις πιο σέξυ γυναίκες του πλανήτη! Είναι, όμως, και μια πολύ τρυφερή μαμά, αν κρίνει κανείς από την υπέροχη σχέση που διατηρεί με τους δύο γιους της, τον 20χρονο Πίτερ και το 17χρονο Χάρι. Και, φυσικά, με μια τόσο όμορφη μαμά (και νονές τη Λίντα Εβαντζελίστα και τη Ναόμι Κάμπελ), δεν θα μπορούσαν αυτά τα παιδιά να περάσουν απαρατήρητα. Ακολουθώντας, λοιπόν, τα βήματά της, έκαναν μαζί της το πρώτο τους εγχείρημα στο χώρο της μόδας, σε ένα εντυπωσιακό shooting από το διάσημο φωτογράφο Sebastian Faena, για το Harper’s Bazaar Μαρτίου 2014.

Για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, η 45χρονη καλλονή επέλεξε έναν κορσέ Dolce & Gabbana και δύο φορέματα, Tom Ford και Versace αντίστοιχα. Όπως η ίδια εκμυστηρεύεται στη συνέντευξή της, και οι δύο γιοι της ασχολούνται από μικροί με τη μόδα και συχνά διαλέγουν εκείνοι τα outfits για τις εμφανίσεις της. «Πάντα με Μανόλο, και ποτέ με φλάτ», της λέει ο Πίτερ.

Η Στέφανι Σέιμουρ, που είναι παντρεμένη από το 1995 με τον παραγωγό Πίτερ Μπραντ, έχει και μία κόρη, την 10χρονη Λίλι-Μάργκαρετ.