Και, φυσικά, αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής του! Ο διάσημος ηθοποιός σύντομα θα γίνει παππούς, μιας και ο 24χρονος γιος του, Γουέστον Κέιτζ, και η σύζυγός του Ντανιέλ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Είναι αγοράκι και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά -όπως και να ‘χει- η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Νιώθουμε πανευτυχείς που θα προστεθεί άλλο ένα μέλος στην οικογένειά μας!», δήλωσε η μελλοντική μαμά.

Όσο για την αντίδραση του δημοφιλούς σταρ, όταν έμαθε ότι θα γίνει παππούς, ο γιος του είπε χαρακτηριστικά: «Τρελάθηκε από τη χαρά του! Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του… η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εμάς!».

«Μιλάμε μαζί του κάθε μέρα. Του στείλαμε και το υπερηχογράφημα… περίμενε με αγωνία να δει την πρώτη φωτογραφία του μικρού!», συνέχισε ο πανευτυχής μπαμπάς και πρόσθεσε: «Τόσο εγώ όσο και η Ντανιέλ είμαστε μοναχοπαίδια, οπότε θέλουμε πολύ να κάνουμε πολλά παιδιά».

Ο Γουέστον είναι το μεγαλύτερο παιδί του Νίκολας Κέιτζ, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, την ηθοποιό Κριστίνα Φάλτον. Σήμερα είναι παντρεμένος με την τρίτη του γυναίκα, Άλις Κιμ, κι έχουν μαζί ένα γιο, τον 9χρονο Καλ-Ελ.