Η διάσημη ηθοποιός, μαμά της 5χρονης Όνορ και της 2χρονης Χέβεν, εξομολογείται ότι κουβαλάει παντού και πάντα μαζί της την τσάντα-αλλαξιέρα. «Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε πάνα κάθε φορά που θα πάμε μια βόλτα στο σουπερμάρκετ», λέει η 32χρονη σταρ και προσθέτει: «Επιλέγω κυρίως τα ουδέτερα χρώματα, για να μπορεί να την κρατάει και ο Κας. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα κορίτσια βγαίνουν έξω μαζί με τον μπαμπά τους!». Τι κρύβεται, όμως, στο εσωτερικό της;

Για τις μικρές ναυτίες: «Η Χέβι συχνά ζαλίζεται στο αυτοκίνητο, οπότε πρέπει να έχω πάντα μαζί μου κάποια σνακ. Λίγα κρακεράκια, ένα γλειφιτζούρι ή αυτά τα μικρά μαλακά φρουτοκαραμελάκια μάς βγάζουν συνήθως από τη δύσκολη θέση!».

Περιπλανώμενοι καλλιτέχνες: «Δεν ξεχνάμε ποτέ τους αγαπημένους μας μαρκαδόρους ζωγραφικής μαζί με τα σημειωματάριά μας: Για την Όνορ ‘Hello Kitty’ και για τη Χέβεν ‘Ντόρα η Εξερευνήτρια’. Η ‘Ντόρα’ είναι τα πάντα για τη Χέβι – ειδικά ο χαριτωμένος τρόπος με τον οποίο προφέρει το ‘ρ’ όταν μιλάει για αυτήν!»

Το σερβίτσιο μας: «Η Χέβι έχει το δικό της μίνι κουταλοπίρουνο, κι εννοείται ότι αρνείται να φάει οτιδήποτε αν το ξεχάσω στο σπίτι!».

Μικρές πρωταγωνίστριες: «Τα κορίτσια λατρεύουν να βλέπουν βιντεάκια στο iPhone μου, όπου πρωταγωνιστούν οι ίδιες. Οπότε, τις τραβάω κάθε φορά που ξεφαντώνουν στην παιδική χαρά και μετά τα ανεβάζω στο Instagram. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για εκείνες από το να παρακολουθούν τον εαυτό τους την ώρα που παίζουν!».

Αγάπη και στοργή: «Όταν η Χέβι αποκοιμιέται στο αυτοκίνητο, συνήθως λέει: ‘Θέλω να είναι ωραία και ζεστά’. Έτσι, έχω πάντα μαζί μου ένα οικολογικό κουβερτάκι από την εταιρεία, και την τυλίγω με αυτό. Είναι τεράστιο, οπότε μου είναι πολύ χρήσιμο και για τα αυτοσχέδια πικνίκ!».