Όταν ο Shawn Van Daele ήταν 7 ετών, ζωγράφισε μια μηλιά και τη χάρισε στη γιαγιά του. Μετά από χρόνια, τη μετέτρεψε σε ολοζώντανη φωτογραφία. Τότε, όμως, δεν φαντάστηκε ότι αυτό θα αποτελούσε την αρχή για κάτι τόσο όμορφο. Τριάντα χρόνια μετά, ο κ. Van Daele εξακολουθεί να φτιάχνει υπέροχες φωτογραφίες, αλλά τον τελευταίο καιρό το έργο του του είναι κάτι παραπάνω από ιερό!  Ο 37χρονος φωτογράφος από το Οντάριο του Καναδά είναι ο δημιουργός πίσω από το «Drawing Hope Project», που ζωντανεύει τη φαντασία και κάνει πραγματικότητα τις σκέψεις παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Τα τελευταία 2 χρόνια ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και έχει βοηθήσει αφιλοκερδώς περισσότερα από 30 παιδιά, ενώ συνεχίζει να λαμβάνει αιτήσεις από όλο τον κόσμο.

«Θέλω να εμπνεύσω τη μαγεία της παιδικής ηλικίας και να αφήσω τα παιδιά και τις οικογένειές τους να χρησιμοποιήσουν μία μικρή δόση ευτυχίας στη ζωή τους βλέποντας ότι όλα μπορούν να συμβούν», δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στόχος του είναι να καταφέρει με το έργο του να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους και να τους αφυπνίσει για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη, καθώς και να τους ωθήσει να γίνουν δωρητές οργάνων. Όμως, πάνω απ’ όλα, να χαρίσει στα παιδιά μία φωτογραφία που θα αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να συμβούν!