Έχοντας το χαρακτηριστικό αγέλαστο ύφος της Βικτόρια, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο του μόντελινγκ στα 15 του.

Ο μεγαλύτερος γιος της διάσημης οικογένειας κοσμεί το εξώφυλλο του «Man About Town» και, ενώ ποζάρει ακριβώς σαν τη μαμά του, μοιάζει εντυπωσιακά με το γοητευτικό μπαμπά του, στην ασπρόμαυρη φωτογράφιση αλά Τζέιμς Ντιν.

Το shooting είναι δουλειά του Alasdair McLellan, ο οποίος φωτογράφισε τόσο τη Βικτόρια για τη βρετανική Vogue όσο και τον Ντέιβιντ για το «Fantastic Man», και είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας.  

Ο Μπρούκλιν προφανώς ακολουθεί τα βήματα του μικρότερου αδερφού του, του 11χρονου Ρομέο, που την περασμένη χρονιά ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας του γνωστού οίκου Burberry. Και, όπως οι διάσημοι γονείς του, φαίνεται πως αγαπάει κι ο ίδιος τη μόδα, μιας και ποζάρει φορώντας μεγάλα brands, όπως Ralph Lauren, Saint Laurent και Supreme.

«Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια είναι πολύ περήφανοι για όλα τα παιδιά τους και ποτέ δεν τα πιέζουν για να κάνουν οτιδήποτε, παρόλο που οι προτάσεις που δέχονται είναι πολλές», λέει πηγή από το στενό τους περιβάλλον και προσθέτει: «Ο Μπρούκλιν είναι πολύ αφοσιωμένος στα μαθήματά του και στο ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το πρώτο του εξώφυλλο και ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία – ακριβώς όπως και ο μπαμπάς του».