Η 27χρονη σταρ, που πρόσφατα βίωσε τη μητρότητα για δεύτερη φορά, δεν αποχωρίζεται ποτέ την Kooba tote τσάντα της. Μάλιστα, όπως η ίδια εξομολογείται, είναι προληπτική και δεν την αφήνει ποτέ κάτω στο πάτωμα. «Σημαίνει κακοτυχία, και μάλιστα οικονομική!», εξηγεί η μαμά του 17 μηνών Νόα, που είναι παντρεμένη με το 40χρονο ηθοποιό Όστιν Γκριν. Για να δούμε, όμως, τι κρύβει στο εσωτερικό της…

DIY τρικ ομορφιάς

«Κουβαλάω πάντα το Aquaphor. Είναι ένα θαυματουργό προϊόν! Φτιάχνω ενυδατική μάσκα με δύο δόσεις λάδι από σπόρους σταφυλιού και μία δόση Aquaphor. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, μην το δοκιμάσετε!».

Στενές επαφές

«Διαβάζω ‘Τα Βιβλία του Ενώχ’, που κάποτε ήταν κομμάτι της Εβραϊκής Βίβλου. Η αγαπημένη μου τηλεοπτική εκπομπή είναι το ‘Ancient Aliens’, και αυτό το βιβλίο περιγράφει τους αγγέλους μ’ έναν τρόπο που φαντάζουν εξωγήινοι».

Γραφική ύλη

«Χρησιμοποιώ μόνο μαύρα Sharpies μαρκαδοράκια. Είμαι πολύ συγκεκριμένη στο πώς θέλω να φαίνεται ο γραφικός μου χαρακτήρας».

Eau de Fox

«Δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου το Avon άρωμά μου, Instinct for Her, το οποίο κυκλοφόρησε στο εμπόριο πριν από λίγες εβδομάδες. Έχει μια νότα σανταλόξυλου, που είναι ιδανική για όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Tip time

«Κουβαλάω πάντα μαζί μου μετρητά για φιλοδωρήματα, και δεν αφήνω ποτέ λιγότερα από 20 ευρώ. Κάποτε δούλευα σε καφέ, και ξέρω πολύ καλά την αξία του tip!».