Η 30χρονη ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, έγινε μανούλα και επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για να μοιραστεί μαζί μας το χαρμόσυνο γεγονός, ανακοινώνοντάς μας και το πανέμορφο ονοματάκι του παιδιού της.

«Κυρίες και κύριοι, ο Ότις Αλεξάντερ Σουντέκις μόλις βγήκε από το κτίριο! (Το κτίριο είμαι εγώ)», έγραψε κάτω από την υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της. Ο μικρός Ότις είναι το πρώτο παιδί της Γουάιλντ και του αρραβωνιαστικού της Τζέισον Σουντέκις. Το ζευγάρι είναι μαζί από το Νοέμβριο του 2011, ενώ 2 χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2013, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του.    Η πανευτυχής πλέον μαμά, λίγες μέρες πριν τον ερχομό του γιου της, έκανε το shooting για το εξώφυλλο του περιοδικού «Lucky» Μαΐου, όπου με τη βοήθεια του photoshop τη βλέπουμε αρκετά αδυνατισμένη. «Η εγκυμοσύνη σε κάνει να ξεχνιέσαι από οτιδήποτε ανούσιο σε απασχολεί, τα διώχνει όλα μακριά. Σε κάνει, όμως, να αισθάνεσαι και πιο κοντά στις υπόλοιπες γυναίκες, νιώθεις μια ανεξήγητη σύνδεση μαζί τους, που δεν την είχες ποτέ άλλοτε. Για να μην αναφέρω και τον απίστευτο δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στη μαμά και το μωρό της: Να το αισθάνεσαι να κουνιέται μέσα σου, κι αυτό να μένει μόνο μεταξύ σας, σαν μια μυστική φιλία!», δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

«Η κοιλιά μου είναι το παράσημό μου», λέει με περηφάνια όταν αναφέρεται στις αλλαγές στο σώμα της και προσθέτει: «Όσο για το στήθος μου, τι να πω; Φοράω πλέον διπλό D! Ποτέ πριν δεν έχω υπάρξει μπροστά από το ράφι αυτού του μεγέθους! Σε όλη μου τη ζωή είχα μικρό στήθος, οπότε αυτό τώρα για μένα είναι ένας νέος υπέροχος κόσμος!».