Η διάσημη ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, επιβεβαίωσε και επίσημα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Άστον Κούτσερ και αποκάλυψε πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της μέχρι στιγμής.

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι καταφέραμε τόσο καιρό να το κρατήσουμε μυστικό», είπε. Ωστόσο, δεν σχολίασε καθόλου το πότε περιμένει να γεννήσει ή ποιο είναι το φύλο του παιδιού, παρόλο που δήλωσε ότι έχουν καταλήξει στο όνομα που θα του δώσουν.

Τι γίνεται, όμως, με τις λιγούρες και πώς τις αντιμετωπίζει; Η 30χρονη σταρ ομολόγησε ότι ο σύντροφός της έχει φροντίσει το θέμα. «Η αλήθεια είναι ότι το είχε προνοήσει, μιας και υπολόγιζε ότι θα έχω περίεργες διατροφικές προτιμήσεις ως έγκυος. Αγόρασε, λοιπόν, ένα δεύτερο ψυγείο, όπου έβαλε διάφορα περίεργα τρόφιμα, όπως τουρσί, ξινολάχανο, αντσούγιες, αλλά και παγωτό, σε περίπτωση που μου ‘μύριζε’ οτιδήποτε. Κι όντως, έτσι έγινε! Την προηγούμενη εβδομάδα λέω ξαφνικά: ‘Πόσο θα ήθελα τώρα λίγο τουρσί!’. Και μου λέει: ‘Περίμενε’, εξαφανίστηκε για λίγο πίσω στην αυλή κι επέστρεψε με την επιθυμία μου στα χέρια του!», περιγράφει χαμογελώντας. Τι σκέφτεται, όμως, για τη στιγμή του τοκετού; «Θα το κάνω όσο πιο φυσικά μπορώ, χωρίς επισκληρίδιο, αρκεί να είναι όλα καλά και να μην προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη», εξηγεί και προσθέτει: «Το ξέρω, είμαι τρελή, αλλά θέλω να το κάνω και θα το κάνω».