Τη σταρ του «Sex and the City» συνέλαβαν πριν από λίγες μέρες οι παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μαζί με τις 5χρονες δίδυμες Ταμπίθα και Λορέττα. Με τη συνοδεία της νταντάς, η διάσημη μαμά και οι μικρές της fashionistas επέστρεφαν από το σχολείο απολαμβάνοντας το ηλιόλουστο απόγευμα.

Η 49χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια, που είναι παντρεμένη επί 17 ολόκληρα χρόνια με το Μάθιου Μπρόντερικ, μίλησε πρόσφατα για το γάμο της: «Ο Μπρους Πάλτροου (πατέρας της Γκουίνεθ), όταν τον ρώτησαν κάποτε πώς κατάφερε να μείνει παντρεμένος τόσα πολλά χρόνια, είχε τολμήσει να πει: ‘Δεν συνέπεσε ποτέ να θέλουμε να χωρίσουμε την ίδια περίοδο’. Τώρα, βέβαια, όλοι θα πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θέλαμε να χωρίσουμε όντως. Όμως, η αλήθεια είναι ότι παραμένεις στο γάμο σου, επειδή απλά θέλεις να είσαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί. Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι ο γάμος, όπως και οτιδήποτε άλλο στη ζωή, χρειάζεται προσπάθεια καθημερινή. Φαντάζομαι ότι τόσο εγώ όσο και ο Μάθιου θέλαμε να μείνουμε από κοινού σ’ αυτόν!».

Οι δυο τους, εκτός από τις δίδυμες κόρες τους, έχουν ακόμα ένα παιδί, το 12χρονο γιο τους Τζέιμς.   (photos: visual hellas)