Η εγκυμονούσα Αλίσια Κις δεν διστάζει να ποζάρει γυμνή στο όνομα της φιλανθρωπίας. Η 34χρονη σταρ, που περιμένει το δεύτερο παιδί, φωτογραφήθηκε χωρίς καθόλου ρούχα, έχοντας ζωγραφισμένο πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά της το σήμα της ειρήνης. Κι όλα αυτά με σκοπό να προκαλέσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το Κίνημα «We Are Here», μια καμπάνια που στηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

«Είναι στο χέρι το δικό μου και το δικό σας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και πιο ειρηνικό», γράφει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ενώ περιμένω να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μου, δεν μπορώ να μην σκεφτώ σε τι κόσμο θα το φέρω. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε κάτι, αλλά συχνά νιώθουμε αδύναμοι. Για το λόγο αυτό ίδρυσα το ‘We Are Here’. Γιατί δεν είναι κάτι που αφορά τον καθένα μας χωριστά, αλλά όλους μαζί, όχι το ‘εγώ’, αλλά το ‘εμείς’!», είπε στη σχετική ομιλία της. Παράλληλα, έκανε και δωρεά 1 εκ. δολαρίων για το σκοπό αυτό.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, που είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της Swizz Beatz από το 2010, έχει άλλο ένα παιδί, τον 3χρονο Egypt.