Είμαι τόσο κουρασμένη που χθες το βράδυ κοιμήθηκα στο διπλό κρεβάτι μου, στο πάνω μέρος της κουκέτας με το γιο μου, στο κάτω μέρος της κουκέτας με την κόρη μου και ξύπνησα στον…καναπέ!

Είμαι τόσο κουρασμένη που η γάτα σταμάτησε να κοιμάται στο υπνοδωμάτιό μου, γιατί θέλει να κοιμηθεί επιτέλους

Είμαι τόσο κουρασμένη που έβαλα ενυδατική κρέμα επάνω οδοντόβουρτσα μου αντί για οδοντόκρεμα

Είμαι τόσο κουρασμένη που έβαλα το κολάν μου ανάποδα, και το κατάλαβα όταν πια γύρισα από τη δουλειά

Είμαι τόσο κουρασμένη που πλέον ψάχνω τα κλειδιά μου στην κατάψυξη. Τόσες πολλές φορές που τα έχω αφήσει εκεί…

Είμαι τόσο κουρασμένη που έβαλα το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού στην τσάντα μου, όταν έφυγα το πρωί για να πάω τα παιδιά σχολείο.

Είμαι τόσο κουρασμένη που δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κοιμήθηκα συνεχόμενα όλη τη νύχτα, χωρίς να σηκωθώ, αλλά είμαι σίγουρη ότι πάνε πέντε χρόνια…

Είμαι τόσο κουρασμένη που πάτησα στο Google  πάνω από 1.000 φορές τους τελευταίους εννέα μήνες τις λέξεις «ύπνος μωρού»

Είμαι τόσο κουρασμένη που όταν διάβασα τα σχόλια από τα forum όπου ανώνυμοι γονείς δήλωναν πως το δικό τους μωρό κοιμάται συνεχόμενα οχτάωρα….δεν είχα καν το κουράγιο να τους απαντήσω

Είμαι τόσο κουρασμένη που πάρκαρα και ξεπάρκαρα το αυτοκίνητο δέκα φορές. Και τελικά το άφησα στραβά πάνω στο πεζοδρόμιο.

Είμαι τόσο κουρασμένη που έβαλα χυμό στον καφέ μου και δεν μου φάνηκε περίεργη η γεύση.

Είμαι τόσο κουρασμένη που ξεχνάω με ποιον μιλούσα στο τηλέφωνο και δεν έκανα καν τον κόπο να κοιτάξω τις κλήσεις μου για να δω ποιος ήταν.

Είμαι τόσο κουρασμένη που όταν μου μιλούν δεν απαντάω. Κουνάω μόνο καταφατικά το κεφάλι μου. Ακόμη και όταν μιλάω στο τηλέφωνο.

Είμαι τόσο κουρασμένη που ενώ σερβίρω τα παιδιά εγώ δεν βάζω φαγητό σε πιάτο αλλά τρώω από την κατσαρόλα.

Είμαι τόσο κουρασμένη αλλά μόλις βλέπω τα παιδιά μου να χαμογελούν τα ξεχνάω όλα…μέχρι την επόμενη στιγμή που αρχίζω να νιώθω πάλι τόσο κουρασμένη