Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να υποψιαστείτε ότι έχουν τραβηχτεί από ένα 9χρονο αγόρι; Και όμως είναι γεγονός!  
Ο Carlos Pérez Naval, ένας μαθητής από την Ισπανία, κατάφερε στα εννιά του χρόνια, όχι μόνο να δει φωτογραφίες του να εκτίθενται αλλά και να βραβεύονται κιόλας από το Μουσείο Ιστορίας του Λονδίνου. To Μουσείο Ιστορίας του Λονδίνου, από το 1964,  διοργανώνει έναν Ετήσιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα με θέμα την «Άγρια Ζωή». Φέτος, ο νικητής στην κατηγορία «Young Wildlife Photographer of the Year» όπου συμμετείχαν άτομα έως 17 ετών, ήταν ο 9χρονος Carlos Perez Naval.
Ο μικρός Carlos μεγάλωσε σε μια οικογένεια που λάτρευε τα ταξίδια . Οι γονείς του τον έπαιρναν συνεχώς μαζί τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να εξοικειώνεται με την φύση από πολύ μικρός. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να τραβά τις πρώτες φωτογραφίες με τη βοήθεια μιας compact cameras και στη συνέχεια με επαγγελματική μηχανή, ενώ σήμερα χρησιμοποιεί τους φακούς που έχουν οι επαγγελματίες του χώρου. Το πάθος του μικρού είναι πλέον αναγνωρισμένο και το μέλλον του σίγουρα προδιαγεγραμμένο.