Η διάσημη μαμά ποζάρει γυμνή στην κάμερα του «DuJour», δείχνοντας την υπέροχη κοιλίτσα της!

Περιμένει σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί με τον αγαπημένο της Σκοτ Ντίσικ και δεν διστάζει να μοιραστεί με όλο τον κόσμο τις αλλαγές που φέρνει η εγκυμοσύνη στο σώμα της.

«Έχω κάνει άλλη μία γυμνή φωτογράφιση, όταν ήμουν έγκυος την πρώτη φορά στο Μέισον, πριν από 4 χρόνια. Τότε το έκανα για μένα και πραγματικά το χάρηκα πολύ. Τώρα, έχοντας βιώσει και τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου στην Πενέλοπε, το κάνω για την εκπομπή μας, και όλοι από το συνεργείο μού έλεγαν: ‘Δείχνεις τόσο άνετη να περπατάς γυμνή και έγκυος!’», εξηγεί στη συνέντευξή της.

Και πράγματι, η 35χρονη σταρ νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν είναι έγκυος. Όταν ρωτήθηκε αν θα ένιωθε το ίδιο άνετα με μια γυμνή φωτογράφιση υπό κανονικές συνθήκες, απάντησε: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά νομίζω πως όχι. Αυτό που με παρακινεί είναι ο θαυμασμός που νιώθω για το σώμα μου καθώς αλλάζει με την εγκυμοσύνη και η επιθυμία μου να απαθανατίσω αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής μου… Το βρίσκω μοναδικό να δείχνω κάποια στιγμή στα παιδιά μου αυτές τις φωτογραφίες και να τους λέω: ‘Αυτό εκεί μέσα ήσουν εσύ!’».

«Για μένα, το γυμνό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να νιώθεις ντροπή. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι έγκυος. Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται μέσα σ’ αυτούς τους 9 μήνες!», προσθέτει.