Υλικά 250 γραμμάρια νερό χυμό από 1/2 λεμόνι 600 γραμμάρια φράουλες 250 γραμμάρια ζάχαρη Εκτέλεση Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμονιού σε μια κατσαρόλα μέχρι να γίνει ένα πυκνό σιρόπι. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Πολτοποιούμε τις φράουλες και τις αδειάζουμε σε ένα βαθύ μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε και το σιρόπι αφού αφαιρέσουμε το κλωναράκι και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Τα βάζουμε στην κατάψυξη και ανά 1 ώρα το ανακατεύουμε με το σύρμα. Επαναλαμβάνουμε για 5 φορές.
26 Μαΐου 2015 | 11:33
Πρόσφατα Άρθρα
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00