Τα τελευταία 15 χρόνια ο Τζόνι Ντεπ έχει στην ιδιοκτησία του ένα ολόκληρο χωριό στη Νότια Γαλλία. Σύμφωνα όμως με τη «Wall Street Journal», πρόσφατα έβαλε πωλητήριο, ζητώντας από τους υποψήφιους αγοραστές το ποσό των 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για μια έκταση 37 στρεμμάτων, όπου είναι χτισμένα 12 ακίνητα του 19ου αιώνα, που είναι φτιαγμένα από φυσική πέτρα και ξύλινα δοκάρια. Ο διάσημος ηθοποιός ξόδεψε 10 εκ. δολάρια για την ανακατασκευή τους, βάζοντας παντού το προσωπικό του στυλ.   

Στο χωριό υπάρχει κεντρική πλατεία, μια παλιά εκκλησία που έχει μετατραπεί σε ξενώνα, ένα εστιατόριο, δύο πισίνες, κελάρι, γυμναστήριο και ένα skate park, που ο Ντεπ έφτιαξε για το γιο του, που απέκτησε με τη γνωστή ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

Η κύρια κατοικία του χωριού είναι 4.300 τ.π και αποτελείται από 5 κρεβατοκάμαρες, 4 μπάνια κι ένα στούντιο ζωγραφικής. Εκεί λέγεται ότι το διάσημο ζευγάρι έμενε μόνιμα μαζί με τα δύο παιδιά του για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισαν να χωρίσουν και ν’ ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.