Μπορεί να έχει παίξει πολλούς αξιόλογους ρόλους στο Χόλιγουντ, αλλά αυτόν που φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο είναι ο ρόλος του πατέρα στην πραγματική του ζωή. Ο διάσημος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, που καλωσόρισε το Δεκέμβρη την κόρη του Τζέιμς με τη γυναίκα του, Μπλέικ Λάιβλι, είναι άκρως γοητευτικός στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του «GQ» και μιλάει για τη νέα του, χαοτική οικογενειακή ζωή. Να τι λέει για…

… το αν είναι ο μπαμπάς που πίστευε ότι θα είναι: «Ναι, νομίζω πως είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα άψογη σχέση με τον πατέρα μου, ούτε εγώ ούτε τ’ αδέρφια μου. Όλοι τους, όμως, κατάφεραν να γίνουν υπέροχοι μπαμπάδες, οπότε αποτελούν για μένα καλό παράδειγμα – χωρίς να θεωρώ ότι χρειάζεται απαραίτητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθείς να είσαι ισορροπημένος και πάντα παρών για τα παιδιά σου. Και η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει… μ’ αρέσει που είμαι μπαμπάς… μ’ αρέσει που έχω κόρη. Θα ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά, νομίζω ότι μου ταιριάζει».

… το τι έμαθε για τον εαυτό του από τότε που έγινε μπαμπάς: «Όσα λένε για την πατρότητα, ισχύουν. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι γονείς έχουν την τάση, όταν αναφέρονται στα παιδιά τους, να μιλάνε με τόσο ενθουσιασμό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τους διάσημους, που θεωρούν ότι τα παιδιά τους είναι οι Εκλεκτοί… Κάθε φορά που αναφέρομαι στη μικρή μας δημόσια, μιλάω όπως θα μιλούσα για οποιοδήποτε άλλο παιδί. Από την άλλη, όταν είμαστε στο σπίτι, την επιβραβεύω συνεχώς: »Πόσο έξυπνη είσαι! Τα κάνεις όλα τέλεια! Μπράβο σου, μικρή μου!» Και πολλά άλλα τέτοια…».

… τους παπαράτσι που προσπαθούν να φωτογραφίσουν τη μικρή: «Το όλο θέμα είναι τόσο παράλογο, που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμογελάσεις και να φύγεις. Δεν είναι αυτός ο πραγματικός κόσμος. Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα στην κανονική ζωή. Είναι κάτι που συμβαίνει στην παρούσα φάση, αλλά θα περάσει… σύντομα θα περάσει». (photos: GQ)