Η Κριστίν Τέιγκεν είναι έγκυος! Πριν από λίγες ώρες, το 29χρονο μοντέλο ανακοίνωσε στο Instagram το χαρμόσυνο γεγονός με μια χαριτωμένη φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στον καναπέ, με τον 36χρονο άντρα της να την ακουμπώ τρυφερά στην κοιλιά.

«Ο Τζον κι εγώ είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη μας εγκυμοσύνη. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό να κάνουμε παιδί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν το βάζαμε κάτω, γιατί θέλαμε πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τελικά τα καταφέραμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές σας!», γράφει η πανευτυχής σταρ κάτω από τη φωτογραφία.

Τα ευχάριστα νέα για το διάσημο ζευγάρι ήρθαν λίγο καιρό μετά την τηλεοπτική εξομολόγηση της Κριστίν στο talk show «FABLife», που παρουσιάζει η Τάιρα Μπανκς. Εκεί μίλησε με ειλικρίνεια για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και επιτυχημένο τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους μέλλοντες γονείς! (photos: Instagram)