Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο…αλλά από ότι φαίνεται, τίποτα δεν τον «αγγίζει» περισσότερο από την νεογέννητη κορούλα του.   Ο λόγος για τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ που πλέον έχει εξελιχθεί σε απόλυτο χαζομπαμπά και θέλει να το δείχνει με κάθε τρόπο. «Ακόμα μία, ακολουθούν χιλιάδες», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να αλλάζει τη πάνα στη λίγων ημερών κόρη του, Μαξ.  Και δεν είναι η μόνη φωτογραφία, αφού φροντίζει στην προσωπική του σελίδα στο facebook να μοιράζεται τις στιγμές της οικογενειακής του ευτυχίας με τους εκατομμύρια ακολούθούς του.
Ωστόσο οι γνώμες διίσταται… άλλοι επικροτούν την κίνησή του αυτή θεωρώντας ότι περνάει μηνύματα υπέρ της πατρότητας, και άλλοι θεωρούν ότι δεν είναι και πολύ ασφαλές, για ένα τόσο διάσημο μωρό να δημοσιεύονται oi φωτογραφίες του στο διαδίκυο και ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ρίσκο.
Σε κάθε περίπτωση, του ευχόμαστε να του ζήσει η μικρή του πριγκίπισσα και να συνεχίζει να απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα.