Αυτό το κοριτσάκι μεγάλωσε με ένα βίαιο πατέρα που την χτυπούσε. Κατάφερε όμως να γίνει μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ.
H σχέση των γονιών της ήταν τραγική. Κατά συνέπεια και η παιδική της ηλικία. Σύμφωνα με την ίδια,  μάλωναν, φώναζαν και πολλές φορές, ο πατέρας της χτυπούσε τη μητέρα της αλλά και τις κόρες του.
Μια μέρα, η μητέρα της τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα, με το αίμα να τρέχει απ’ το στόμα της. Όταν τη ρώτησε τη συνέβη, η μικρή απάντησε: «Ο μπαμπάς ήθελε να κοιμηθεί και εγώ έκανα φασαρία». 
Η μουσική ήταν η διέξοδος της. Κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό τραγουδιού σε ηλικία 8 ετών και έκτοτε, σάρωνε τα βραβεία όπου πήγαινε. Έκανε δοκιμαστικό για το Disney Club, ένα σόου με παιδιά, εντυπωσίαζοντας τους συντελεστές.
Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 1999 και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα. Πήρε τον τίτλο «Πριγκίπισσα της Ποπ». To 2002, προκάλεσε σάλο, όταν άλλαξε ριζικά την εικόνα της, από έφηβη «πριγκίπισσα» σε σέξι, ενήλικη τραγουδίστρια.
Έχει περάσει περισσότερο από μία δεκαετία, και η καριέρα της έχει περάσει διάφορες «αναταράξεις», κυρίως στην προσωπική της ζωή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο και την συγκλονιστική φωνή της. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;
Η εικονιζόμενη είναι η τραγουδίστρια….
… … …