Στο νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες (CHLA) δώρισε η Άμπερ Χερντ μεγάλο μέρος του ποσού που πήρε από το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ.

Η 31χρονη ηθοποιός είχε δεσμευτεί δημόσια το 2016,πως τα χρήματα που θα πάρει όταν βγει το διαζύγιο θα τα διαθέσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Το είπε και το έκανε λοιπόν, αφού πλέον το όνομα της βρίσκεται στη λίστα του νοσοκομείου με τους δωρητές για το 2017, με το ποσό να κυμαίνεται μεταξύ του 1 εκατ. δολαρίων και των 4,9 εκατομμυρίων, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.  

Το όνομα της Άμπερ βρίσκεται στη λίστα του CHLA, με τη δήλωση που αναφέρει: «Ανακοινώνουμε τη λίστα με τους έκτακτους δωρητές μας κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017».

«Εκ μέρους όλων των παιδιών και των οικογενειών των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί, αλλά και όλων εμάς του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας», γράφει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Η Άμπερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεμπ στις 23 Μαΐου του 2016, ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε εναντίον του και περιοριστικά μέτρα κατηγορώντας τον ηθοποιό για σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του γάμου τους. 

Με την έκδοση του διαζυγίου η πρώην σύζυγος είχε δηλώσει: «Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα υπήρχε αγάπη. Κανένας από τους δυο μας δεν έχει καταθέσει ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη».