Κριός

Συνεργασία σημαίνει κατανόηση. Οι συνεργάτες σας στην δουλειά είναι στο στόχαστρο σας σήμερα. Χωρίς κατανόηση δεν μπορεί να υπάρχει συνεργασία.

Ταύρος

Βγάλτο από μέσα σου! Βράζετε και δεν είναι από την ζέστη, ο εκνευρισμός σας χτυπάει την πόρτα αλλά πριν ανοίξετε διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

Δίδυμοι

Ισορροπία. Οι λεπτές ισορροπίες στα ερωτικά σας, σας φθείρουν. Εξηγήστε στον σύντροφο σας και μην κρατάτε μούτρα. Δεν θα βγάλετε άκρη!

Καρκίνος

Προσοχή στα εκφραστικά μέσα. Σήμερα η μέρα απαιτεί προσοχή, ιδιαίτερα ως προς τον τρόπο που εκφράζεστε. Βουτήξτε την γλώσσα στο μυαλό.

Λέων

Μην ανοίγετε καινούργιες πληγές. Λιονταράκια, μην εξαντλείτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας με περιττά πράγματα. Ψάξτε τι σας φταίει.

Παρθένος

Χρονοδιάγραμμα. Με έναν καλό προγραμματισμό μπορεί να περάσει η μέρα σήμερα. Αφήστε περιττές λεπτομέρειες και επικεντρωθείτε στην ουσία.

Ζυγός

Μπορείς να τρέξεις, μα δεν μπορείς να κρυφτείς! Μην κλείνεις τα μάτια σου στις αναποδιές, που σου τυχαίνουν. Η καλύτερη λύση είναι η επίθεση.

Σκορπιός

Μην τα περιπλέκετε. Οι σχέσεις σας είναι λιγάκι… πολύπλοκες. Πρέπει να εξομαλύνετε τις καταστάσεις για να φτάσετε στην άκρη του τούνελ.

Τοξότης

Θαυμάστε ελεύθερα! Τοξότη, δεν είναι κακό να θαυμάζεις κάποιους ανθρώπους έντονα. Καλό είναι να τους το εκφράσεις κιόλας και να πάρεις και έμπνευση.

Αιγόκερως

Φλερτ και γοητεία. Φλέρταρε άφοβα! Είναι ο μοναδικός τρόπος να πάρεις δύναμη και να αισθανθείς και εσύ γοητευτικός.

Υδροχόος

Οικογενειακά βάρη. Σήμερα τα μάτια είναι στραμμένα στην οικογένεια, για αυτό ρυθμίστε τυχόν ζητήματα για να μην έχετε εκπλήξεις.

Ιχθύς

Μην τσιμπάς. Μην  μελαγχολείς κάθε φορά που τα πράγματα πάνε λάθος, δείξε μεγαλύτερη τόλμη και θάρρος. Μόνο έτσι θα βγεις νικητής!