Υλικά 4 φλιτζάνια (360 γρ.) αποξηραμένη καρύδα 1 x 395 γρ. κονσέρβα συμπυκνωμένου γάλακτος  250 γρ. μαύρης σοκολάτας  Εκτέλεση 1. Συνδυάστε την καρύδα και το συμπυκνωμένο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ένα και κολλώδη. 2. Σχηματίστε το μίγμα σε σφαιρίδια μεγέθους κουταλιών τσαγιού και τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο ψησίματος. 3. Τοποθετήστε το δίσκο στην κατάψυξη για 30 λεπτά για να σκληρύνουν. 4. Τοποθετήστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. 5. Μαγειρέψτε με 50% ισχύ για 30» μέχρι να λιώσει (ανακατεύοντας κάθε φορά με μεταλλικό κουτάλι). 6. Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βοητήξτε κάθε μια από τις μπάλες καρύδας στο μίγμα λιωμένης σοκολάτας. 7. Τοποθετήστε ξανά στο ταψί και ψήστε με επιπλέον λιωμένη σοκολάτα, αν θέλετε. 8. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες μπάλες. 9. Φυλάξτε τα σοκολατάκια σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.