Υλικά 1 αγγούρι 2 σκελίδες σκόρδο ¼ της κούπας ελαιόλαδο 500 γρ. γιαούρτι 1-2 κ.σ. ξύδι αλάτι Εκτέλεση Τρίψτε με τον τρίφτη το αγγούρι σε ένα μπολ. Σφίξτε το τριμμένο αγγούρι ώστε να στραγγίξει όλα τα ζουμιά του. Σε ένα μπολ προσθέστε το αγγούρι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, ξύδι, το αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Διατηρήστε το τζατζίκι στο ψυγείο και σερβίρετε πάντα κρύο.
29 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00