Υλικά για 4-5 μερίδες 1 1/2 φλ. πλήρες γάλα καρύδας σε κονσέρβα 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή όποιο γάλα της επιλογής σας 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. ζάχαρη 1/8 κ.γ. αλάτι 1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Αν έχετε παγωτομηχανή, απλώς μεταφέρετε το μίγμα στη μηχανή και συνεχίστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε να παγώσετε το μίγμα σε θήκες για παγάκια και στη συνέχεια να λιώσετε τα παγάκια σε ένα δυνατό μπλέντερ. Μπορείτε είτε να φάτε το παγωτό κατευθείαν, είτε να το αφήσετε να παγώσει μερικές ώρες.
Η ευκολότερη συνταγή για παγωτό καρύδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με βρόμη, πορτοκάλι και σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη Παραλείπουμε, αν θέλουμε, την κουβερτούρα από τη ζύμη. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα μπισκότα με σταφίδες ή άλλα ψιλοκομμένα ξερά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κουνουπίδι και ρεβίθια Χορταστική και νόστιμη σαλάτα που σερβίρεται ζεστή ή κρύα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γίγαντες με σπανάκι και καρότο Μουλιάζουμε αποβραδίς τους γίγαντες με λίγη μαγειρική σόδα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανά μπισκότα με ταχίνι και σοκολάτα Υγιεινά μπισκότα χωρίς γλουτένη, με εξίσου υπέροχη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δροσερό κέικ μανταρίνι Για έξτρα άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη μπαχαρικά της αρεσκείας μας και να ραντίσουμε το κέικ με ανθόνερο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αβοκάντο toast με αβγό και τραγανή φέτα Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με σχοινόπρασο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ