Υλικά για 4-5 μερίδες 1 1/2 φλ. πλήρες γάλα καρύδας σε κονσέρβα 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή όποιο γάλα της επιλογής σας 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. ζάχαρη 1/8 κ.γ. αλάτι 1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Αν έχετε παγωτομηχανή, απλώς μεταφέρετε το μίγμα στη μηχανή και συνεχίστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε να παγώσετε το μίγμα σε θήκες για παγάκια και στη συνέχεια να λιώσετε τα παγάκια σε ένα δυνατό μπλέντερ. Μπορείτε είτε να φάτε το παγωτό κατευθείαν, είτε να το αφήσετε να παγώσει μερικές ώρες.
Η ευκολότερη συνταγή για παγωτό καρύδας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ