Δε χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη επίσκεψή σας σε μπεργκεράδικο για να τα απολαύσετε. Υλικά για 20 κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα 3/4 φλ. γάλα 1 κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι Ψίχουλα ψωμιού για την επικάλυψη Λάδι (κατά προτίμηση σπορέλαιο) Εκτέλεση Πλύνετε το κρεμμύδι και κόψτε το σε λωρίδες. Προσεκτικά ξεχωρίστε τις λωρίδες. Σε ένα μπολ συνδυάστε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και την πάπρικα. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού στο μίγμα και αφήστε τη στην άκρη. Συνδυάστε ό,τι έχει μείνει από το μίγμα με το γάλα, το αυγό και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού και σε αυτό το μίγμα και στη συνέχεια στα ψίχουλα ψωμιού. Τηγανίστε μέχρι να πάρουν χρώμα τα onion rings και σερβίρετε μαζί με μαγιονέζα.