Δε χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη επίσκεψή σας σε μπεργκεράδικο για να τα απολαύσετε. Υλικά για 20 κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα 3/4 φλ. γάλα 1 κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι Ψίχουλα ψωμιού για την επικάλυψη Λάδι (κατά προτίμηση σπορέλαιο) Εκτέλεση Πλύνετε το κρεμμύδι και κόψτε το σε λωρίδες. Προσεκτικά ξεχωρίστε τις λωρίδες. Σε ένα μπολ συνδυάστε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και την πάπρικα. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού στο μίγμα και αφήστε τη στην άκρη. Συνδυάστε ό,τι έχει μείνει από το μίγμα με το γάλα, το αυγό και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Βουτήξτε την κάθε λωρίδα κρεμμυδιού και σε αυτό το μίγμα και στη συνέχεια στα ψίχουλα ψωμιού. Τηγανίστε μέχρι να πάρουν χρώμα τα onion rings και σερβίρετε μαζί με μαγιονέζα.
Φτιάξτε μόνη σας onion rings
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ