Υλικά για 4 μερίδες 8 πιπεριές Φλωρίνης 100 γρ. φέτα 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας 1 πρέζα κύμινο 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Bάλτε στην κατσαρόλα 5 φλιτζάνια αλατισμένο νερό να κοχλάσει. Όσο βράζει το νερό, κόψτε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια αφαιρώντας τα σπόρια τους. Kαθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι σε τέταρτα. Pίξτε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και την ντομάτα στο νερό να βράσουν για 20 λεπτά. Mόλις βράσει η σούπα, προσθέστε το λάδι και χτυπήστε τη στο μπλέντερ. Σερβίρετε τη σούπα με κομματάκια φέτας και πασπαλισμένη με το κύμινο.
Σούπα με φέτα και κόκκινη πιπεριά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα Σερβίρετε αυτή την αλμυρή τάρτα για δεκατιανό, μεσημεριανό γεύμα ή ως ορεκτικό στο δείπνο σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Super berry smoothie με βρώμη Βάλτε τα αγαπημένα σας μούρα στο smoothie σας για να το κάνετε πιο υγιεινό και βρώμη για να γίνει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σολομό Αυτά τα superfood scrambled eggs είναι μια γευστική και χορταστική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματοχυμός Το αγαπημένο μας φρούτο (για άλλους λαχανικό) περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγαρέλι με σουπιά & λιαστή ντομάτα Το σπετσερικό είναι κερκυραϊκό μείγμα μπαχαρικών, που βρίσκουμε έτοιμο σε μπαχαράδικα ή το φτιάχνουμε αναμειγνύοντας από ¼ κ.γ. από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ