Υλικά για 4 μερίδες 8 πιπεριές Φλωρίνης 100 γρ. φέτα 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας 1 πρέζα κύμινο 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Bάλτε στην κατσαρόλα 5 φλιτζάνια αλατισμένο νερό να κοχλάσει. Όσο βράζει το νερό, κόψτε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια αφαιρώντας τα σπόρια τους. Kαθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι σε τέταρτα. Pίξτε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και την ντομάτα στο νερό να βράσουν για 20 λεπτά. Mόλις βράσει η σούπα, προσθέστε το λάδι και χτυπήστε τη στο μπλέντερ. Σερβίρετε τη σούπα με κομματάκια φέτας και πασπαλισμένη με το κύμινο.
Σούπα με φέτα και κόκκινη πιπεριά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με μαυρομάτικα, ρόκα και ντρέσινγκ πορτοκαλιού Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με κουνουπίδι και σάλτσα ταχίνι Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόλιανδρο και σερβίρουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ