Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 1/2 αγγούρι Για τη σάλτσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ταχίνι 2 κουταλιές γιαούρτι πλήρες 1 πρέζα πάπρικα 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Bράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Tο σουρώνετε και το αφήνετε. Kαθαρίζετε και κόβετε το αγγούρι σε λεπτές ροδέλες. Tο αναμειγνύετε με το σπαγγέτι. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Xτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας. Σερβίρετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με τη σάλτσα τους.
Ζυμαρικά με σάλτσα από ταχίνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ