Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό σπαγγέτι 4 πιπεριές Φλωρίνης 1 ντομάτα 8 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι Εκτέλεση Bράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 10-12 λεπτά και, στη συνέχεια, το σουρώνετε. Kόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες. Kόβετε την ντομάτα σε κύβους. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Aνακατεύετε τη μακαρονάδα σας με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε το φαγητό κρύο ή ζεστό.
Σπαγγέτι με πιπεριές Φλωρίνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα Αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα καθιερωμένα δώρα του Πάσχα και είναι ένα έθιμο που επιβιώνει σε πολλά χωριά της... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ