“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που νιώθω και πάλι δυνατή μετά τη γέννηση των δύο μωρών μου. Είναι σίγουρα μια διαδικασία το να νιώσεις και πάλι “νορμάλ”. Τα σώματά μας γίνονται ένα “αγγείο” και είναι μια απίστευτη διαδικασία το να φτιάχνεις έναν άνθρωπο.

Απέχω πολύ από την τελειότητα και κάθε μητέρα πρέπει να δώσει στον εαυτό της χρόνο να επανέλθει και όχι να εστιάζει στο πώς δείχνει. Έχει να κάνει με το πώς νιώθεις, αυτό είναι το σημαντικό. Εσύ είσαι σημαντική. Πολλές φορές νιώθουμε ενοχές να κάνουμε πράγματα που κάναμε παλαιότερα, μερικές φορές ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας…

Είναι υπέροχο το ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να είμαι ευπαρουσίαστη, διαφορετικά δε θα κοίταζα καν τον καθρέφτη μάλλον. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπερήφανη είμαι για το σώμα μου και για αυτά που μου έχει δώσει. Μια φανταστική καριέρα και τα δύο μου αγόρια.

Τώρα είμαι έτοιμη να βγω πάλι εκεί έξω και αυτή τη φορά θα το κάνω για όλες τις μαμάδες εκεί έξω, οι οποίες δουλεύουν και φροντίζουν τα μωρά τους… Επειδή αξίζουμε να νιώθουμε όμορφες και δυνατές και σέξι!”.

Αυτές τις σκέψεις θέλησε να μοιραστεί το 30χρονο τοπ μόντελ μέσα από ένα story της στο Instagram, το οποίο απευθυνόταν σε όλες τις μαμάδες.