H Χίλαρι Ντάφ έγινε μανούλα για δεύτερη φορά στις 25 Οκτωβρίου και έκτοτε δε σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες της νεογέννητης Μπανκς Βάιολετ Μπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μιλάει για το θαύμα της μητρότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Πρόσφατα, η 31χρονη σταρ δήλωσε σε συνέντευξή της ότι μετά τον τοκετό έφαγε τον πλακούντα της, τον οποίο πρόσθεσε σε ένα smoothie. Μάλιστα, δηλώνει ενθουσιασμένη με αυτήν της την επιλογή.

«Είχα να πιω τόσο νόστιμο και απολαυστικό smoothie από τότε που ήμουν 10 ετών. Ήταν γεμάτο ενέργεια με χυμό και φρούτα, τα πάντα ήταν καταπληκτικά. Ήταν καλό. Στην αρχή για να είμαι ειλικρινής, δίστασα», είπε η Χίλαρι Νταφ.

Επίσης εξήγησε τον λόγο που προτίμησε να καταναλώσει τον πλακούντα της σε παγάκια και όχι σε κάψουλες, όπως άλλες μητέρες: «Έχω ακούσει πως τα ρεψίματα από πλακούντα δεν είναι τα καλύτερα».

Η Χίλαρι Νταφ δεν είναι η πρώτη μανούλα του Χόλιγουντ που έφαγε τον πλακούντα της. Η Κρίσι Τέιγκεν, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Κάθριν Χάιγκλ είναι ανάμεσα στις μητέρες που κατανάλωσαν τον πλακούντα τους.