Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου, έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Πωλίνα Φιλίππου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Μάλιστα, η νέα μανούλα αποκάλυψε ότι η μικρή θα πάρει το όνομα «Αθηνά», από τη μητέρα του συζύγου της.

«Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κι έβαλες στα βράδια μου φωτιά. Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ’ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ’ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!!», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ???????? (@polina_filippou) on

Λίγο μετά, την ίδια φωτογραφία ανάρτησε και ο Τριαντάφυλλος, γράφοντας: «Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να ,δεν αντέχω άλλο να ‘σαι μακριά να να να να !!!!!Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου!!!! Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει, εσένα !!!!!!!!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ®️️???️️️ (@filiospantelidis) on

Να τους ζήσει!