«Περιμένοντας να φτάσει το γλυκό μου μωρό… από μέρα σε μέρα…

Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι όσο θα ήθελα, ώρες ώρες ένιωθα μάλιστα ότι ήταν χρόνια κι όχι μήνες. Κι αυτή η εγκυμοσύνη μου, όπως και η πρώτη, μόνο εύκολη δεν ήταν.

Όχι ότι υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ήμουν πολύ τυχερή όλα πήγαν καλά και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου (κάτι που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν δυστυχώς), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα ήταν εύκολα (κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω πιο αναλυτικά).

Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως, όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως… και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα!

Σε εσάς που περνάτε δύσκολα, όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε».

Με αυτά τα λόγια συνόδευσε η Χριστίνα Αλούπη τη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ξανθιά καλλονή είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον δύο ετών Ανδρέα, ενώ από στιγμή σε στιγμή περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Δείτε την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina?Aloupi (@aloupichristina) on