Η Χίλαρι Νταφ έγινε μανούλα στις 25 Οκτωβρίου και έκτοτε δε χορταίνει να περνάει χρόνο με τη μικρή Μπανκς, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Μάθιου Κόμα.

Η 31χρονη ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί, τον έξι χρονών Λούκα, από τον προηγούμενο γάμο της.

Η γλυκιά μανούλα μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το θέμα που αντιμετωπίζει με την τριών μηνών κόρη της, καθώς και για τη λύση που βρήκε.

«Έχουμε ένα κοιμισμένο μωρό! Η Κίμπερλι, η οποία είναι ειδικός φροντίδας μωρών και βοηθός για μετά τον τοκετό πέρασε αυτό το βροχερό Σαββατοκύριακο μαζί μας και έκανε το γλυκό κορίτσι μας να κοιμηθεί!

Η καημένη η μικρή Μπανκς ήταν γεμάτη αδρεναλίνη. Κυριολεκτικά δεν κοιμόταν αν δεν είχε έναν ζεστό άνθρωπο για να ακουμπήσει και ακόμη και τότε κοιμόταν για 30-40 λεπτά το μέγιστο! Κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό για τη ζωή μας με την επιστροφή στη δουλειά και ένα ακόμη παιδί!

Τα μωρά χρειάζονται ύπνο και το κοριτσάκι μας είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ! Κοιμήθηκε για 11 ώρες χθες το βράδυ και ξύπνησε με το μεγαλύτερο χαμόγελο που έχω δει ποτέ!

Έχει τα εργαλεία για να κοιμηθεί μόνη της και ήταν τόσο καταπληκτικό (και λίγο συγκινητικό) να το παρακολουθεί κανείς.

Είμαι τόσο υπερήφανη για αυτήν και για εμάς! Αυτή ήταν η σωστή επιλογή για την οικογένειά μας!

Εγώ ειλικρινά δε θυμόμουν τι σημαίνει καλός ύπνος! Ήταν τέλειο!».

Με αυτά τα λόγια συνόδευσε η Χίλαρι Νταφ τη φωτογραφία με την κορούλα της και την ειδικό φροντίδας, συγκεντρώνοντας σχόλια που στηρίζουν την επιλογή της, αλλά και σχόλια ότι κάτι τέτοιο διαταράσσει το φυσιολογικό πρόγραμμα του μωρού.

Δείτε την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on