«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ, ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!

Θυμάμαι το «Γεια» να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία, Ministry of Sound, από χώρα σε χώρα -Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία- κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να τη δω να βγάζει το πρώτο της δόντι! Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά δεν το χαιρόμουν!

Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της! Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί, 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!

Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου…

Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!

Δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Χθες το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!».

Με αυτά τα τρυφερά λόγια συνόδευσε η Δέσποινα Βανδή τη δημοσίευση με τη δεκαπεντάχρονη πλέον κόρη της, Μελίνα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν το 2003. Το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα, γεννήθηκε το 2004, ενώ ο γιος τους, Γιώργος, το 2007.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη τραγουδίστρια μας δείχνει το πρόσωπο της κόρης της και μας έκανε εντύπωση το πόσο πολύ μοιάζουν!

Δείτε την ανάρτηση.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on