H Κάιλι Τζένερ, σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε σύμφωνα με το Forbes η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Πώς έφτασε όμως μέχρι εδώ η ετεροθαλής αδερφή των αστέρων Καρντάσιαν;

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ (Kylie Kristen Jenner) γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το διάσημο σόου «Keeping Up With The Kardashians» αλλά η ενασχόλησή της με το χώρο των καλλυντικών την έκανε πραγματική διάσημη και πάμπλουτη.

Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ, με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα «Kendall & Kylie».

Toν Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια. Τα 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο. «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», λέει η ίδια. Μάλιστα, κάποιοι από τους «τυχερούς» αγοραστές πουλούσαν ήδη τα κιτ στο eBay για το ποσό των 1.000 δολαρίων.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους «Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή», για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων.

Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα «Life of Kylie», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι E!

To 2018 μπήκε στην λίστα «America’s Women Billionaires» του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φέτος την βρίσκουμε ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχος του κόσμου και με 128 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram στην έκτη θέση των κορυφαίων λογαριασμών διασήμων στον κόσμο, μόλις μια θέση πίσω από την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on