Η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε η ζωή της έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο νόημα. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τη μικρή Αλεξάνδρα.

Η 40χρονη παρουσιάστρια, ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους  μία φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος γράφοντας ότι κατάφερε μετά από μήνες να «πέσει» κάτω από τα 70 κιλά.

 

 

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στην εγκυμοσύνη πήρε μόλις δέκα κιλά, τα οποία όμως δυσκολεύτηκε πολύ να χάσει. Αρχικά νόμιζε ότι θα τα έχανε με ευκολία μέσα σε μερικές εβδομάδες, όμως έντεκα μήνες μετά τον τοκετά δεν είχε χάσει παρά μόνο τέσσερα κιλά. Τώρα, όμως, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή είδε τη ζυγαριά να πέφτει κάτω από τα 70 κιλά μετά από καιρό.

Ωστόσο, το θέμα που της άφησε η εγκυμοσύνη είναι η μεάλγχρωση, η οποία είναι μια δερματική πάθηση που παθαίνουν αρκετές γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη.