Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Μιχάλη Κατσίκια.

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια λήψη από την εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε με τον άντρα της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σήμερα μάθαμε ότι αυτή την εβδομάδα θα αποχωριστούμε αυτήν την κοιλίτσα που μας χάρισε απίστευτα συναισθήματα τους τελευταίους μήνες ! Χαράς, συγκίνησης, νοσταλγίας και αγωνίας για το άγνωστο που μας περιμένει… Εύχομαι σε κάθε γυναίκα να ζήσει την πρώτη της φορά όπως την έζησα εγώ και να έχει έναν άντρα να την αγαπάει με όλη την δύναμη της ψυχής του όπως εμένα ο δικός μου που στάθηκε ένας βράχος σε όλες τις αντιξοότητες, καθώς είναι μια εξίσου ιδιαίτερη περίοδος αυτή και για εκείνον. Μετράμε αντίστροφα λοιπόν και περιμένουμε το θαύμα μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ????????? (@sofia.leontitsi) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ????????? (@sofia.leontitsi) on