Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, απαγόρευσε στην πρώην σύζυγό του και επίσης διάσημη ηθοποιό, Νικόλ Κίντμαν, να παραστεί στον γάμο του 24χρονου γιου τους Κόνορ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Τομ Κρουζ, που είναι αφοσιωμένος Σαϊεντολόγος, δεν επιτρέπει στη Νικόλ Κίντμαν, η οποία εγκατέλειψε τη θρησκεία όταν χώρισαν το 2001, να παραστεί στην τελετή του γάμου του 24χρονου γιου τους Κόνορ.

Ο νεαρός που πρόκειται να παντρευτεί την Ιταλίδα φίλη του, Σίλβια, που πρόσφατα ονομάστηκε «Πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας», με μεγάλη ικανοποίηση είπε «ναι» στην απαίτηση του διάσημου μπαμπά του.

Πηγή δήλωσε στο RadarOnline: «Ο Τομ Κρουζ είναι πίσω από αυτό και αυτό που θέλει είναι πάντα νόμος. Ο Τομ το ζήτησε και ο Κόνορ ακολούθησε».

View this post on Instagram

Tom Cruise in 2017. #Tomcruise #2017

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on

View this post on Instagram

Tom Cruise in Rome 2014. #Tomcruise #2014

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Κρουζ – Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν συνεχίζει να έχει σήμερα μάλλον κακές σχέσεις με τον Τομ  Κρουζ, που έχει την πλήρη επιμέλεια των υιοθετημένων παιδιών τους Κόνορ και Ιζαμπέλα, από τη μέρα που ο γάμος τους τελείωσε. Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός του Τομ , ο Κόνορ «λατρεύει το χώμα που πατάει ο πατέρας του» και δεν θα ήταν ποτέ ανυπάκουος.

Ο πρώην DJ γιος του Κρουζ και της Κίντμαν και η σύζυγός του Σίλβια, η οικογένειά της οποίας μετακόμισε από την Ιταλία στη Φλόριντα, είναι και οι δύο ευσεβείς οπαδοί της θρησκείας και πιστεύεται ότι ο 56χρονος Τομ Κρουζ, είναι ενθουσιασμένος για αυτόν τον γάμο.

Η Νικόλ Κίντμαν, η οποία φημολογείται ότι κατηγόρησε ευθέως την Σαϊεντολογία για τη διάλυση του γάμου γάμου της με τον Τομ Κρουζ και της σχέσης της με τα μεγαλύτερα παιδιά της, απουσίαζε επίσης από το γάμο της κόρης της Ιζαμπέλα με τον Μαξ Πάρκερ το 2015, όπου δεν πήγε ούτε ο Τομ Κρουζ.

Αν και η Νικόλ Κίντμαν αρνείται φήμες για ρήξη με τα υιοθετημένα παιδιά της, αν και ποτέ δεν την έχει δει κανένας μαζί τους, στην ομιλία της στα βραβεία Emmy για τις δύο μικρές κόρες της με τον Κιθ Έρμπαν, την δεκάχρονη Σάνι και την οκτάχρονη Φέι, παρέλειψε να αναφέρει την Ιζαμπέλα καιτον Κόνορ.

View this post on Instagram

Here’s looking at you xx #TBT

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on